Varbergs Stadshotell

Genuint, svenskt och närproducerat är ledorden. Inspirationen hämtas från de fyra årstiderna och rätterna tillagas av råvaror som finns att tillgå för säsongen. Den smakfullt designade miljön håller hög klass liksom den välfyllda vinkällaren.

Öppet alla dagar i veckan.

 

Hitta till oss

 

Kontakt

Kungsgatan 24-26
432 41 Varberg
0340-69 01 00
www.varbergsstadshotell.com

 

Dagens vecka 51

I dagens ingår bröd, sallad, kaffe & sött

 

Måndag 17/12 12:00-14:00

Dagens: Kyckling serveras med ärtor, potatis och citronsås

Gröna: Gnocchi med spenat, pinjenötter, parmesan och brynt smör

Veckans fisk: Halstrad gravad lax med grönkål, inlagd lök, potatis och hovmästarsås

Pris: 135:-

Tisdag 18/12 12:00-14:00

Dagens: Kalvfrikadeller med äpple, ris och currysås

Gröna: Börek med spenat och feta, paprika- och olivchutney

Veckans fisk: Halstrad gravad lax med grönkål, inlagd lök, potatis och hovmästarsås

Pris: 135:-

Onsdag 19/12 12:00-14:00

Dagens: Bringa serveras med rubb, krispig potatis och dragonkräm

Gröna: Kornotto serveras pumpa och blåmögelost

Veckans fisk: Halstrad gravad lax med grönkål, inlagd lök, potatis och hovmästarsås

Pris: 135:-

Torsdag 20/12 12:00-14:00

Dagens: Gulasch med smetana och ris

Gröna: Linsgryta serveras med yoghurt och ris

Veckans fisk: Halstrad gravad lax med grönkål, inlagd lök, potatis och hovmästarsås

Pris: 135:-

Fredag 21/12 12:00-14:00

Dagens: Nötfärslasagne serveras med ostkräm och tomatsallad

Gröna: Betor med getost, nötter och honung

Veckans fisk: Halstrad gravad lax med grönkål, inlagd lök, potatis och hovmästarsås

Pris: 135:-

Skriv ut / Spara som PDF

Sajtbolagets webbplatser använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att klicka på \"Jag accepterar-knappen\" samtycker du till att cookies används. Läs mer om cookies