Varbergs Stadshotell

Genuint, svenskt och närproducerat är ledorden. Inspirationen hämtas från de fyra årstiderna och rätterna tillagas av råvaror som finns att tillgå för säsongen. Den smakfullt designade miljön håller hög klass liksom den välfyllda vinkällaren.

Öppet alla dagar i veckan.

 

Hitta till oss

 

Kontakt

Kungsgatan 24-26
432 41 Varberg
0340-69 01 00
www.varbergsstadshotell.com

 

Dagens vecka 25

I dagens ingår bröd, sallad, kaffe & sött

 

Måndag 17/6 12:00-14:00

Gröna: Vegetarisk lasagne

Dagens: Kycklingfilé med couscoussallad & tzatsiki

Veckans fisk: ”Ceasarsallad” med friterad torsk

Pris: 135:-

Tisdag 18/6 12:00-14:00

Gröna: Filodegsknyten serveras med nudelsallad & chilidressing

Dagens: Köttfärslimpa med rårörda lingon, gräddsås & kokt potatis

Pris: 135:-

Onsdag 19/6 12:00-14:00

Gröna: Rödbetsrisotto med rostad fetaost och vårprimörer

Dagens: Grillad fläskkotlett med potatisfondant, kryddsmör & sparris

Veckans fisk: ”Ceasarsallad” med friterad torsk

Pris: 135:-

Torsdag 20/6 12:00-14:00

Gröna: Tzaiwok med grönsaker & ingefära yoghurt

Dagens: "Skomakarlåda"

Veckans fisk: ”Ceasarsallad” med friterad torsk

Pris: 135:-

Fredag 21/6 12:00-14:00

Gröna: Hasselbackspotatis med tångkaviar, rödlök & syrad grädde

Dagens: Oxrullader med stuvad färskpotatis samt skysås

Veckans fisk: ”Ceasarsallad” med friterad torsk

Pris: 135:-

Skriv ut / Spara som PDF

Sajtbolagets webbplatser använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att klicka på \"Jag accepterar-knappen\" samtycker du till att cookies används. Läs mer om cookies