Varbergs Stadshotell

Genuint, svenskt och närproducerat är ledorden. Inspirationen hämtas från de fyra årstiderna och rätterna tillagas av råvaror som finns att tillgå för säsongen. Den smakfullt designade miljön håller hög klass liksom den välfyllda vinkällaren.

Öppet alla dagar i veckan.

 

Hitta till oss

 

Kontakt

Kungsgatan 24-26
432 41 Varberg
0340-69 01 00
www.varbergsstadshotell.com

 

Dagens vecka 16

I dagens ingår bröd, sallad, kaffe & sött

 

Måndag 15/4 12:00-14:00

Gröna: Ädelostpaj med spenat & valnötter

Dagens: Kycklingfilé med potatisgratäng, svamp, lök och rödvinssås

Veckan fisk: Serveras med sparrisrisotto smaksatt med ramslök & västerbottenost, vårsallad samt rostad skaldjursolja

Pris: 135:-

Tisdag 16/4 12:00-14:00

Gröna: Lins & bönfylld bbq paprika med quinoa samt rostad fetaost

Dagens: Grillad fläskkarré med potatisfondant, majskolv & bbqsås

Veckan fisk: Serveras med sparrisrisotto smaksatt med ramslök & västerbottenost, vårsallad samt rostad skaldjursolja

Pris: 135:-

Onsdag 17/4 12:00-14:00

Gröna: Öppen lasagne med Buatomat, blomkål och mozzarella

Dagens: Köttbullar med gräddsås, svartvinbärsgelé samt potatis

Veckan fisk: Serveras med sparrisrisotto smaksatt med ramslök & västerbottenost, vårsallad samt rostad skaldjursolja

Pris: 135:-

Torsdag 18/4 12:00-14:00

Gröna: Sparrisrisotto med tempurafriterad grönsaker

Dagens: Fläskkottlet med klyftpotatis, bearnaisesås samt tomat & rödlökssallad

Veckan fisk: Serveras med sparrisrisotto smaksatt med ramslök & västerbottenost, vårsallad samt rostad skaldjursolja

Pris: 135:-

Fredag 19/4 12:00-14:00

Brunch

Pris: 135:-

Skriv ut / Spara som PDF

Sajtbolagets webbplatser använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att klicka på \"Jag accepterar-knappen\" samtycker du till att cookies används. Läs mer om cookies