Varbergs Kusthotell

Restaurangen väljer råvaror, ofta med hemvist på nära håll, främst från halländska gårdar, föränderliga från årstid till årstid. Varje säsong har sina delikatesser. Värdskapet bygger på vänlighet, omtanke och passion för det genuina.

 

 

Öppet alla dagar i veckan.

 

Hitta till oss

 

Kontakt

Nils Kreugers väg 5, Apelviken
432 53 Varberg
0340-62 98 06
www.varbergskusthotell.se

 

Öppettider

Lunchbuffén håller öppet

Måndag till fredag 11:30 till 14:00

Lördagar 12:00 till 14:00

Och brunch på söndagar 12:00 - 15:00

Apelvikslunchen serveras på tallrik i våran Bistro. Måndag - Lördag12:00 till 15:00

 

 

Med reserveration för ändringar i menyn

Dagens vecka 08

Stor salladsbuffé och soppa ingår priset av buffén Alternativt tallriksserverad lunch i våran bistro.

 

Måndag 18/2 11:30-14:00

Örtmarinerat Kalkonbröst, rostad potatis & äppelcidersås

Tomatrisotto med rostad paprika & parmesan

Pris: 149-299

Tisdag 19/2 11:30-14:00

Havets Wallenbergare, brynt smör & gröna ärtor

Broccolipaj med lagrad ost & örtcremé

Pris: 149-299

Onsdag 20/2 11:30-14:00

Dagens fångst med musselsås, blåmusslor & potatis

Linsgryta med kokos, röd curry & citrongräs

Pris: 149-299

Torsdag 21/2 11:30-14:00

Rimmad oxbringa, rotmos & senapscremé

Stroganoff på soyakorv, serveras med ris & gräddfil

Pris: 149-299

Fredag 22/2 11:30-14:00

Fiskgryta med saffransrouille & fänkålscrudité

Gnocchi med grönkål, parmesan & bakade tomater

Pris: 149-299

Lördag 23/2 11:30-14:00

Bakad fläskkarré med rostad potatis & dragonsås

Kikärtsbiffar med gurkraita & potatis

Pris: 149-299

Söndag 24/2 11:30-14:00

Brunch!

Pris: 149-299

Skriv ut / Spara som PDF

Sajtbolagets webbplatser använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att klicka på \"Jag accepterar-knappen\" samtycker du till att cookies används. Läs mer om cookies