Varbergs Kusthotell

Restaurangen väljer råvaror, ofta med hemvist på nära håll, främst från halländska gårdar, föränderliga från årstid till årstid. Varje säsong har sina delikatesser. Värdskapet bygger på vänlighet, omtanke och passion för det genuina.

 

 

Öppet alla dagar i veckan.

 

Hitta till oss

 

Kontakt

Nils Kreugers väg 5, Apelviken
432 53 Varberg
0340-62 98 06
www.varbergskusthotell.se

 

Öppettider

Lunchbuffén håller öppet

Måndag till fredag 11:30 till 14:00

Lördagar 12:00 till 14:00

Och brunch på söndagar 12:00 - 15:00

Apelvikslunchen serveras på tallrik i våran Bistro. Måndag - Lördag12:00 till 15:00

 

 

Med reserveration för ändringar i menyn

Dagens vecka 16

Stor salladsbuffé och soppa ingår priset av buffén Alternativt tallriksserverad lunch i våran bistro.

 

Måndag 15/4 11:30-14:00

Dagens fångst serveras med remoulad & kokt potatis

Rårakor med rostade betor, kapriscreme & chevré

Pris: 149-299

Tisdag 16/4 11:30-14:00

Gulaschgryta på högrev, serveras med citronyoghurt

Brynt lökpaj med prästost & spenat, serveras med senapscremé

Pris: 149-299

Onsdag 17/4 11:30-14:00

Dagens fångst med citronsås, potatispuré & gröna ärtor

Fritata med tomat, soyabönor & rostad paprika

Pris: 149-299

Torsdag 18/4 11:30-14:00

Kycklinggryta smaksatt med curry,citrongräs & kokos

Falafel med tabbouleh & hummus

Pris: 149-299

Fredag 19/4 11:30-14:00

Långbakad fläskkarré, dragonemulsion & bakad tomat

Nudelwok med tofu, sesam & koriander

Pris: 149-299

Lördag 20/4 11:30-14:00

Kalvfärsbiffar med ratatouille & rostad potatis

Tortelloni med parmesansås & soltorkad tomat

Pris: 149-299

Söndag 21/4 11:30-14:00

BRUNCH

Pris: 149-299

Skriv ut / Spara som PDF

Sajtbolagets webbplatser använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att klicka på \"Jag accepterar-knappen\" samtycker du till att cookies används. Läs mer om cookies