Om Varbergs Krögarförening

Varbergs Krögarförening bildades i december 2010 för att stärka restaurangbranschen i Varberg. Genom samarbete och omvärldsbevakning öka kompetensen i våra medlemsföretag.
Jobba mot gemensamma mål och tillsammans genomför ett antal aktiviteter som hummerveckan.se och sparrisveckan.se.

Vi har ett gemensamt presentkort som gäller på 35 restauranger i Varberg. Presentkorten säljer vi via vår hemsida.

Om du som företagare önskar köpa ett större antal presentkort – kontakta oss på info@krogarforeningen.se.

Krogguiden Varberg ser till att du lätt hittar till en krog, så varken på stranden, i centrum, på golfbanan eller på hotellet behöver du gå hungrig!