Köp Varbergs Krögarförenings presentkort

Nu kan du köpa vårt gemensamma presentkort på ICA Kvantum, Torggatan 26,  Varberg. Krögarföreningens presentkort gäller på över 30 restauranger i Varberg – Den perfekta present till kollegorna, familjen eller vännerna som redan har allt!!

Du kan även köpa presentkorten här och då betalar du via kreditkort och ditt presentkort kommer på posten inom några dagar. När du köper vårt presentkort på nätet och får det skickat per post tillkommer en avgift på 40 kronor.

Är ni företag eller förening som vill köpa ett större antal presentkort - kontakta oss på info@krogarforeningen.se!